#MADMEN

Jeg personlig synes at første episode var kjedelig, mye å sette seg inn i selvom kostymene og kulissene er sinnsykt bra laget. Det tok 5 episoder tror jeg før jeg merket at jeg ble hektet. For min del titter jeg mest på kostymene, elsker 50-talls kjoler, både pencil kjolen/skjørtet og disse kjolene med smal midje og vide skjørt!

Forelsket i kjolene i serien, tror jeg. Husker jeg ble fortalt at det ble brukt ca 5 meter med stoff bare på skjørtet til kjolene…sykt. Men fint!

About these ads

3 thoughts on “#MADMEN

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s